Voorgerechten – Les Entrees
Taartje van licht gerookte Zalm, Ratatouille, Truffelmayonaise, Dragonsaus € 17,00
Gamba’s gepocheerd in Witte Wijn en Knoflook, Kreeften- beurre blanc € 17,00
Coquilles St. Jacques, zoete aardappel – zalf, Sauce Hollandaise € 20,50
Bisque van Kreeft, Gamba, Port € 17,75
Visgerecht
Kabeljauwrug filet, Roseval, Legumes en Dragonsaus € 33,25
Duo van Noordzeevis, Roseval, Legumes, Kreeften beurre blanc € 34,25
Vleesgerecht
Filet van de Haas, Legumes, Aardappel Garnituur, Bospaddestoelensaus € 37,50
Lamshaas en Lamskotelet, Legumes, Aardappel Garnituur
Geserveerd met Lamsjus € 34,25
Gentse Waterzooi, streekgerecht met geconfijte Eend, Room en Aardappelen Geserveerd met Brood € 29,50
Kalfs-Tournedos , Legumes, Aardappel Garnituur, Rode Wijnjus € 38,00
Menu “Comme Chez Georges”
Visschotel Coquille, Gamba, Gerookte Zalm met Kreeften beurre-blanc
Duo van Noordzeevis met Spinazie en Venkel met Dragonsaus
Kalfs-Tournedos, Aardappel Garnituur, gemengde groente, Rode Wijn Jus
Dessert
€ 57,50
Menu “Gastronoom”
Lieve gasten, dit menu bestaat uit vijf gangen, wat de markt dagelijks te bieden heeft.
€ 63,75
Menu “Lekkerbek”
Dit menu wordt in België “ de Wandeling” genoemd.
Bestaat uit zeven gangen van vis en vlees.
€ 70,75
Menu “Cuisine du Marché”
Een menu dat bestaat uit 5 gangen van gevogelte en vlees met dessert.
€ 63,75
Menu du Chef
Gebakken Coquilles, Spinazie en Saus Hollandaise
Gentse Waterzooi, streekgerecht met Geconfijte Eend
Tournedos Rossini, Paté van Eend, Rode Wijn Jus en aardappelgarnituur
Dessert
€ 57,50
Wild-Menu 5 Gangen
Salade Wilde Eend, Gerookte Hertenham.
Parelhoen gevuld met een duxelle van Bospaddenstoelen, Zuurkool stamppotje, Rode Wijn Jus.
Hazepeper, Ratatouille.
Hertenbiefstuk, Aardappel Garnituur, Kastanje-Cognac Saus.
Dessert
€ 63,75
Heeft U een allergie? Meldt het ons.
Allergenen informatie is beschikbaar dit kunt u vragen aan de bediening van ons restaurant.