Voorgerechten – Les Entrees

Taartje van licht gerookte Zalm, Ratatouille, Truffelmayonaise, Dragonsaus € 17,00

Gamba’s gepocheerd in Witte Wijn en Knoflook, Kreeften- beurre blanc € 17,00

Coquilles St. Jacques, zoete aardappel – zalf, Sauce Hollandaise € 20,50

Bisque van Kreeft, Gamba, Port € 17,75

Visgerecht

Kabeljauwrug filet, Roseval, Legumes en Dragonsaus € 33,25

Duo van Noordzeevis, Roseval, Legumes, Kreeften beurre blanc 34,25

Vleesgerecht

Filet van de Haas, Legumes, Aardappel Garnituur, Bospaddestoelensaus 37,50

Lamshaas en Lamskotelet, Legumes, Aardappel Garnituur 

Geserveerd met Lamsjus 34,25

Gentse Waterzooi, streekgerecht met geconfijte Eend, Room en Aardappelen Geserveerd met Brood € 29,50

Kalfs-Tournedos , Legumes, Aardappel Garnituur, Rode Wijnjus 38,00

Menu “Comme Chez Georges”

Visschotel Coquille, Gamba, Gerookte Zalm met Kreeften beurre-blanc

Duo van Noordzeevis met Spinazie en Venkel met Dragonsaus

Kalfs-Tournedos, Aardappel Garnituur, gemengde groente, Rode Wijn Jus

Dessert

57,50

Menu “Gastronoom”

Lieve gasten, dit menu bestaat uit vijf gangen, wat de markt dagelijks te bieden heeft.

63,75

Menu “Lekkerbek”

Dit menu wordt in België “ de Wandeling” genoemd.
Bestaat uit zeven gangen van vis en vlees.

€ 70,75

Menu “Cuisine du Marché” 

Een menu dat bestaat uit 5 gangen van gevogelte en vlees met dessert.

63,75

Menu du Chef

Gebakken Coquilles, Spinazie en Saus Hollandaise

Gentse Waterzooi, streekgerecht met Geconfijte Eend

Tournedos Rossini, Paté van Eend, Rode Wijn Jus en aardappelgarnituur

Dessert

€ 57,50

Wild-Menu 5 Gangen

Salade Wilde Eend, Gerookte Hertenham.

Parelhoen gevuld met een duxelle van Bospaddenstoelen, Zuurkool stamppotje, Rode Wijn Jus.

Hazepeper, Ratatouille.

Hertenbiefstuk, Aardappel Garnituur, Kastanje-Cognac Saus.

Dessert

€ 63,75

     

Heeft U een allergie? Meldt het ons.
Allergenen informatie is beschikbaar dit kunt u vragen aan de bediening van ons restaurant.