Voorgerechten – Les Entrees
Taartje van licht gerookte Zalm, Ratatouille, Truffelmayonaise, Dragonsaus € 15,25
Gamba’s gepocheerd in Witte Wijn en Knoflook, Kreeften – beurre blanc € 15,25
Coquilles St. Jacques, zoete aardappel – zalf, Sauce Hollandaise € 18,50
Terrine van grof gemaakte Ganzenlever, Balsamico Glaze en Truffelmayonaise € 17,50
Bisque van Kreeft, Gamba, Port € 15,75
Visgerecht
Kabeljauwrug filet, Roseval, Legumes en Dragonsaus € 30,00
Duo van Noordzeevis, Roseval, Legumes, Kreeften beurre blanc € 31,00
Vleesgerecht
Filet van de Haas, Legumes, Aardappel Garnituur, Bospaddestoelensaus € 33,75
Lamshaas en Lamskotelet, Legumes, Aardappel Garnituur
Geserveerd met Lamsjus € 31,00
Gentse Waterzooi, streekgerecht met geconfijte Eend, Room en Aardappelen
Geserveerd met Brood € 26,75
Kalfs-Tournedos , Legumes, Aardappel Garnituur, Rode Wijnjus € 34,25
Menu “Comme Chez Georges”
Visschotel Coquille, Gamba, Gerookte Zalm met Kreeften beurre-blanc
Duo van Noordzeevis met Spinazie en Venkel met Dragonsaus
Kalfs-Tournedos, Aardappel Garnituur, gemengde groente, Rode Wijn Jus
Dessert
€ 52,00
Menu “Gastronoom”
Lieve gasten, dit menu bestaat uit vijf gangen, wat de markt dagelijks te bieden heeft.
€ 57,50
Menu “Lekkerbek”
Dit menu wordt in België “ de Wandeling” genoemd.
Bestaat uit zeven gangen van vis en vlees.
€ 64,00
Menu “Cuisine du Marché”
Een menu dat bestaat uit 5 gangen van gevogelte en vlees met dessert.
€ 57,50
Menu du Chef
Gebakken Coquilles, Spinazie en Saus Hollandaise
Gentse Waterzooi, streekgerecht met Geconfijte Eend
Tournedos Rossini, Paté van Eend, Rode Wijn Jus en aardappelgarnituur
Dessert
€ 52,00
Heeft U een allergie? Meldt het ons.
Allergenen informatie is beschikbaar dit kunt u vragen aan de bediening van ons restaurant.