Voorgerechten – Les Entrees

Taartje van licht gerookte Zalm, Ratatouille, Truffelmayonaise, Dragonsaus 15,25

Gamba’s gepocheerd in Witte Wijn en Knoflook, Kreeften – beurre blanc € 15,25

Coquilles St. Jacques, zoete aardappel – zalf, Sauce Hollandaise € 18,50

Terrine van grof gemaakte Ganzenlever, Balsamico Glaze en Truffelmayonaise € 17,50

Bisque van Kreeft, Gamba, Port € 15,75

Visgerecht

Kabeljauwrug filet, Roseval, Legumes en Dragonsaus € 30,00

Duo van Noordzeevis, Roseval, Legumes, Kreeften beurre blanc 31,00

Vleesgerecht

Filet van de Haas, Legumes, Aardappel Garnituur, Bospaddestoelensaus € 33,75

Lamshaas en Lamskotelet, Legumes, Aardappel Garnituur 

Geserveerd met Lamsjus 31,00

Gentse Waterzooi, streekgerecht met geconfijte Eend, Room en Aardappelen 

Geserveerd met Brood € 26,75

Kalfs-Tournedos , Legumes, Aardappel Garnituur, Rode Wijnjus 34,25

Menu “Comme Chez Georges”

Visschotel Coquille, Gamba, Gerookte Zalm met Kreeften beurre-blanc

Duo van Noordzeevis met Spinazie en Venkel met Dragonsaus

Kalfs-Tournedos, Aardappel Garnituur, gemengde groente, Rode Wijn Jus

Dessert

52,00

Menu “Gastronoom”

Lieve gasten, dit menu bestaat uit vijf gangen, wat de markt dagelijks te bieden heeft.

€ 57,50

Menu “Lekkerbek”

Dit menu wordt in België “ de Wandeling” genoemd.
Bestaat uit zeven gangen van vis en vlees.

€ 64,00

Menu “Cuisine du Marché” 

Een menu dat bestaat uit 5 gangen van gevogelte en vlees met dessert.

€ 57,50

Menu du Chef

Gebakken Coquilles, Spinazie en Saus Hollandaise

Gentse Waterzooi, streekgerecht met Geconfijte Eend

Tournedos Rossini, Paté van Eend, Rode Wijn Jus en aardappelgarnituur

Dessert

€ 52,00


Heeft U een allergie? Meldt het ons.
Allergenen informatie is beschikbaar dit kunt u vragen aan de bediening van ons restaurant.