Voorgerechten – Les Entrees
Taartje van licht gerookte Zalm, Ratatouille, Truffelmayonaise, Dragonsaus € 14,50
Gamba’s gepocheerd in Witte Wijn en Knoflook, Kreeften – beurre blanc € 14,50
Coquilles St. Jacques, zoete aardappel – zalf, Sauce Hollandaise € 17,50
Terrine van grof gemaakte Ganzenlever, Balsamico Glaze en Truffelmayonaise € 16,50
Bisque van Kreeft, Gamba, Port € 15,00
Visgerecht
Kabeljauwrug filet, Roseval, Legumes en Dragonsaus € 25,50
Duo van Noordzeevis, Roseval, Legumes, Kreeften beurre blanc € 27,50
Vleesgerecht
Filet van de Haas, Legumes, Aardappel Garnituur, Bospaddestoelensaus € 29,50
Lamshaas en Lamskotelet, Legumes, Aardappel Garnituur
Geserveerd met Lamsjus € 27,50
Gentse Waterzooi, streekgerecht met geconfijte Eend, Room en Aardappelen
Geserveerd met Brood € 23,50
Kalfs-Tournedos , Legumes, Aardappel Garnituur, Rode Wijnjus € 32,50
Menu “Comme Chez Georges”
Combinatie van Kreeft, gerookte Zalm, Texelse Garnalen met Kreeften beurre-blanc
Duo van Noordzeevis met Spinazie en Venkel met Dragonsaus
Kalfs-Tournedos, Aardappel Garnituur, gemengde groente, Rode Wijn Jus
Dessert
€ 48,50
Menu “Gastronoom”
Lieve gasten, dit menu bestaat uit vijf gangen, wat de markt dagelijks te bieden heeft.
€ 53,50
Menu “Lekkerbek”
Dit menu wordt in België “ de Wandeling” genoemd.
Bestaat uit zeven gangen van vis en vlees.
€ 61,00
Menu “Cuisine du Marché”
Een menu dat bestaat uit 5 gangen van gevogelte en vlees met dessert.
€ 53,50
Menu van de Chef
Gebakken Coquilles, Spinazie en Saus Hollandaise
Gentse Waterzooi, streekgerecht met Geconfijte Eend
Tournedos Rossini, Paté van Eend, Rode Wijn Jus en aardappelgarnituur
Dessert
€ 48,50
Wild-Menu 5 Gangen Vanaf 15 oktober
Salade Wilde Eend , Gerookte Hertenham
Hazepeper met Ratatouille
Parelhoen gevuld met een duxelle van Bospaddenstoelen, Zuurkool stamppotje en Rode Wijn Jus
Hertenbiefstuk, Aardappel Garnituur en Kastanje-Cognacsaus
Dessert Chez Georges
€ 53,50
Kerstmenu 2019
Amuse
Charcuterie van Luxe Vleeswaren
Wild consommé met gekonfijte Eend
Pakketje van Kreeft, Garnaaltjes en Saus Hollandaise
Trio van Vis met Kreeften beurre blanc
Lamskotelet, Pastinaakzalf en Champignon/Jambon
Traktatie Wild
Spoom
Tournedos Rossini, Truffel, Foie Gras met Rode Jus
Of
Tarbotfilet met Dragonsaus
Poire Belle Hélène
Friandises met Koffie of Thee
€ 89,50
Heeft U een allergie? Meldt het ons.